Želite da vidite još?

Ulogujte se
Nemate nalog? Registrujte se

Svrha bloga

Zdravo, živo!

Ako se pitate u kakvom se kraju Internetije trenutno nalazite i zašto ste zalutali ovde, bilo bi dobro da pročitate tekst u nastavku.

Ovo je lični blog o koječemu šta mi dune ili sine ili padne na pamet da napravim, napišem, nacrtam, poklonim, prodam, pomognem, ukorim ili preporučim. Sam taj opis ovog blogčeta podrazumeva da mi je drago kada se ovdašnji sadržaj nekom dopadne ili mu bude od koristi, ali me jednako baš briga ako se nekom tu i tamo po nešto ovde zapisano ne dopada iz bilo kojih razloga.

Rešenost da sve smestim ovde je posledica toga što mi je dosadilo da odgovaram na ista pitanja na više mesta u različito vreme i da na zahtev delim delove sadržaja ovog sajta na papirićima, usmeno ili praktično. Moram priznati da mi se ne sviđa ni kada neki bezidejci moje reči po društvenim mrežama plagijaju ili vade iz konteksta, umeću u neke svoje kontekste i menjaju im smisao da bi onda to tako izmenjeno neko to kao svoje potpisao.

Pa, dobronamernici, dobrodošli ste u ovu svesku svaštaru, blogče za beleške, škrinju punu koještarija, govornicu protiv ništarija, kutiju za drangulije, zidić za žvrljanje, prozorče za prosvetljavanje, livadu za mentalno razgibavanje… sve u svemu razigran, neobuzdan, ali miran, zdrav i još uvek slobodan kutak Internetije u kojem je dozvoljeno skoro sve osim… čitaj ovo ISPOD!
1. Zabranjeno je kopiranje, a objavljivanje sadržaja ovog sajta dozvoljeno je isključivo linkovanjem prema ovom sajtu.
2. Zabranjene su bilo kakve pogrdne izjave o Srbiji i srpskom narodu.
3. Zabranjeno je sve što se zakonima Srbije definiše kao krivično delo.

BITNA NAPOMENA KOJA VAŽI ZA AMA BAŠ SVE NAPISANO NA OVOM BLOGČETU:
SVAKO SLOVO, REČ, IZRAZ, REČENICA, PASUS ILI CEO TEKST KOJI SU UPOTREBLjENI NA OVOM BLOGU BILO NAVEDENI POD NAVODNICIMA ILI NE BILI NAVEDENI POD NAVODNICIMA, POSTAVLjENI SU NA INTERNET ISKLjUČIVO SA NAMEROM DA BUDU SHVAĆENI KAO: INFORMATIVNI, ILUSTRATIVNI, KREATIVNI, ANALITIČNI I BEZ POZIVA NA REAKCIJU USLED ČITANjA SADRŽAJA OVDAŠNjIH TEKSTOVA.NIJEDNO SLOVO, REČ, IZRAZ, REČENICA, PASUS ILI CEO TEKST KOJI SU UPOTREBLjENI NA OVOM BLOGU BILO NAVEDENI POD NAVODNICIMA ILI NE BILI NAVEDENI POD NAVODNICIMA, NEMAJU SVRHU DA POZIVAJU NA KRŠENjE BILO KOG ZAKONA U SRBIJI ILI USTAVA SRBIJE KAO NAJVIŠEG ZAKONSKOG AKTA U DRŽAVI.BILO KAKVO PROIZVOLjNO TUMAČENjE PROČITANOG KOJE JE U NESKLADU SA OVOM NAPOMENOM NEMA NIKAKVU POVEZANOST SA NAMERAMA POSTAVLjAČA TEKSTOVA NA BLOGU I ISKLjUČIVA JE ZAKONSKA ODGOVORNOST ČITAOCA.

Pošto su me agresivni liberaši iz samozvano ,,nezavisnih“ novinarskih udruženja, njihovih germanskih medija saradnika i neki od lgbt… samoprozvanih boraca za neka tamo nadljudska prava (za ta i za neka ostala slova koja nameravaju da dodaju) već dobro izmaltretirali dugogodišnjim uznemiravanjem na internetu i van interneta, molim dotična nasilna goveda da i mene i moj blog zaobiđu u širokom luku jer ću ih u suprotnom za svako pa i najsitnije (ako to uopšte postoji) uznemiravanje prijaviti MUP-u.

U donjem linku je opis sadržaja koji se može shvatiti kao delimično uputstvo o tome kako se snaći u ovoj svaštarici i upotrebiti je na koristan način.
http://milasila.rs/informacije/sadrzaj-bloga/