Želite da vidite još?

Ulogujte se
Nemate nalog? Registrujte se

Ljuta papričica

Nažuljala me plata na kartici u prva tri dana od kad je legla te mi je dunulo da posle dve godine pazarim neki kvalitetan, markiran, brendiran, napucan, opak, preteran, preskup ruž za usne.
Kupila ga i stavila na usne i momentalno osetila da me usne peku ili hlade nije mi baš bilo jasno, ali je svakako bilo prilično čudno i neprijatno.
Već sam naumila da ga reklamiram i tražim pare nazad, ali reko’ ‘ajd pre toga da ipak priupitam žene u jednoj fejsbukovačkoj grupi znaju li one možda šta može biti problem sa tim ružom i pitala sam tu ženskadiju kad već, jbg ne zna baba…
I saznam od njih, zamislite šoka, da je to peckanje/hlađenje zapravo poželjna funkcija ruža da bi žene koje ga stave tripovale da si im usne punije nego što realno jesu. Nekakav efekat ljute papričice ili kako ga već nazvaše.
Zagrcnula sam se od smeha kada sam to pročitala. Znači, ovo mi je još smešnije nego ono kad sam saznala da postoji lažno dupe za koje su mi rekli kada sam kukala što mi lutka iz izloga nema nikakvo dupe pa pantalone na njoj vise pozadi.
Nego, dobro je što sam pitala upućenije kupkinje dekorativne kozmetike pre nego što bih se izbrukala reklamacijom u prodavnici.
Odoh sada da ponovo stavim taj karmin jer sam ga prethodni put preventivno uklonila… Pa ću sada videti da li ću se smejati senzualno kao crnac ili kao belac.
Sve u svemu svet je prop’o u celini. Smače, kada ćeš?

Post skriptum
Karmin nema nikakvu vidljivu boju, ne pumpa usne uopšte, jedini efekat je nekakav sjaj i to peckanje kao da su usta musava od meda sa dodatkom neurotične pčele… Ne preostaje mi ništa drugo nego da nabavim bar jednu košnicu pravih šminkerskih pčela bar za pred neke bitnije proslave.