Želite da vidite još?

Ulogujte se
Nemate nalog? Registrujte se

Paradajzić

Tipična blogerka internetska:
,,Sedim za laptopom i, dok pijuckam crveno penušavo vino i polagano u ustima topim Rafaelo kuglice sa uživanjem posmatrajući predivno urađen gel (by Dragana Nokti), razmišljam o tome šta da napišem o svojoj poslednjoj kupovini i masthevima svih vrsta čak od odeće do čak kozmetike i čak restorana gde sam kafu pila, čokoladni mus probala i sve to fotografisala za vas, dragi moji…“
Ja kao internetsko kuckaralo:
,,Sedim ovde ispod paradajza zakasnelo sazrelog u sobnim uslovima i naraslog do visine plafona pa pokačenog na eksere da se ne polomi stablo. Gledam ovu izlizanu tastaturu na kolenima u turskom sedu i mislim se da li da pojedem ove preukusne paradajziće pre nego što mi padnu na glavu ili tek kada padnu ili da ne budem toliko alava, nego da ih sačuvam za seme. Dilema je teška. Šta ako pojedem ove crvene, a zeleni se ipak ne zacrvene? A jedu mi se… a trebaju mi za seme, ko zna da li ću opet nabasati na pelcer paradajza tako dobrog ukusa, pojesti ili ne pojesti…“
I što na um, to u Internetiju da bi i drugi mislili o ovim bitnim pitanjima, a ne samo ja da lomim glavu.