Želite da vidite još?

Ulogujte se
Nemate nalog? Registrujte se

Neke tuđe simpatije

Pa da uvedem u priču: televiziju ne gledam otprilike od početka ovog veka, likove sa televizije preletim po tekstovima brzih večernjih vesti koje je narod istakao u svojim objavama Fejsbukovca, apsolutno me ne zanima ko je koji strančar i politikant jer sam uvidela da se politikom bave oni koji ne umeju da se bave svojim životima i svojim osnovnim zanimanjem jer je to nama njihova vekovna komunjarska borba dala, jbg. Naletela sam na neke isečke emisija sa televizije ovde na FB, kliknem, čujem tri sekunde i kažem sebi: ,,Bjež od ovoga, ima mnogo pametnijih i korisnijih stvari za uraditi i ideja za sprovesti u delo“. I batalim to, ali se u tih par sekundi dovoljno uputim u interesovanja fejsbučije iz Srbije, taman koliko mi treba da shvatim kretanja javnog mnjenja.
I tako… upadnem u nekoj novosadskoj grupi ženskinja, masovna grupa, u neko čavrljanje koje mi je prvo iskrslo na ekranu u puš pauzi i … reče mi jedna žena odavde da to što mi je ogavan program Ivana Ivanovića znači, po njenoj pojednostavljenoj logici da volim Aleksandra Vučića 🤣🤣, a mene ič ne zanima je li taj živ, mrtav i kakvo mu je stanje zdravlja, niti poznajem lika niti želim da ga znam, koj’ će mi to u životu… niti mi taj pada na pamet uopšte, kao da ga nema. Ali eto, toj ženi je izgleda često u mislima čim ga ubacuje u nepovezan kontekst ko s Marsa. 
I pogledam ja taj komentar, začudim se otkud sad pa ovaj u potpuno nepovezanom kontekstu i zaključim blago njoj sa takvim jednostavnim mehanizmom u glavi, vas joj život u veselju prođe… 😆
Zatim je izjavila da ona voli Kesića (ne znam ime tom liku, prezime sam pohvatala iz komentara na FB).
Pa, kako se bliži ovo katoličko Valentinovo i posle proleće i tako to, bujanje prirode, osećanja i tralala sličnog, malko sam se zabrinula nad svešću te ženske populacije u Srbadjie koja ladno poveže pojam ljubavi sa ova tri antifrajera. Naopako. 
Zar su ti, nepoznata mi osobo Nataša Kovč (ne može se ovde označiti, al ajd, tamo sam u grupi označila) baš toliko toliko niski kriterijumi za odabir simpatije kad ti se ova tri likusa vrte po mislima?